Brezplačni PZA

Pri nas ste dobrodošli ljubitelji avtodomov oziroma vsi, ki z avtodomi potujete mimo nas. Na našem velikem parkirišču, ki je ponoči osvetljeno, lahko brezplačno prenočite.

Hkrati pa vas vabimo, da si iz širokega izbora naše gostinske ponudbe najdete nekaj takega, kar sami v avtodomu težje pripravite, naj izpostavimo pečenega odojka ali jagenjčka, medvedjo pečenko, pečenko divjega prašiča in še in še.

V samem gostišču oziroma na terasi je na voljo tudi brezplačni wi-fi. Za geslo povprašajte osebje.

 

avtodomi2.jpg free_camper_winter.jpg avtodomi3.jpg avtodomi4.jpg

 

Če vam bo pri nas všeč, oziroma če bi želeli še malo raziskati našo okolico, lahko svoje bivanje podaljšate za kakšen dan ali dva in si ob prijetnem sprehodu ogledate kar nekaj kulturnih in zgodovinskih zanimivosti v našem kraju ali se podate na poljubno dolgo kolesarsko turo. Lahko pa le v miru preživite nekaj trenutkov v sproščujoči naravi ob našem bajerju in malo večjem ribniku v bližnji okolici.

Nekaj izmed številnih idej, kako še preživeti čas pri nas, najdete v rubriki "rekreacija". Za večje skupine smo pripravljeni organizirati tudi dodatne aktivnosti in slediti željam naših gostov. Vabimo vas, da si na spodnjih povezavah podrobneje ogledate vse načrte in opise poti, katerih izhodišče je iz našega parkirnega prostora.

 

Povezave:

- starograjski sprehod po Senožečah

- gibanje na otroškem travnatem igrišču ob gostišču

- planinska pot na Vremščico

- kolesarska pot po Senožeškem podolju

- šola jahanja in terensko jahanje

- ribolov